Algemene voorwaarden

Inleiding

In deze algemene voorwaarden wordt uiteengezet hoe je als deelnemer (Gebruiker) deze site kunt gebruiken. Lees deze Voorwaarden aandachtig door.

Het Zelf Spaans Leren Privacy Statement staat op een aparte pagina en bevestigt hoe wij gegevens over u gebruiken. Het maakt deel uit van deze voorwaarden.

Hier wordt beschreven onder welke voorwaarden u deze site mag gebruiken.

Voor aankopen via deze site gelden aparte wettelijke voorwaarden.

Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd veranderen en de geldende voorwaarden worden op deze pagina weergegeven.

Over ons en contact

Zelf Spaans Leren is onderdeel van v.o.f. TwoImprove, geregistreerd in Nederland bij de KVK op nummer 76737721. Het geregistreerde adres is:

Beethovenlaan 2, 5242HL te Rosmalen.

Je kunt kunt ons via email (hola@zelfspaansleren.nl) of per reguliere post bereiken op het geregistreerde adres.

Gebruik van de site

Door www.zelfspaansleren.nl te bezoeken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven. Indien je de voorwaarden van deze Site niet volledig wenst te aanvaarden, dien je het gebruik van deze site onmiddellijk te staken.

Naar deze website, www.zelfspaansleren.nl, zal worden verwezen als de “site”. Alle bezoekers van de site zullen worden aangeduid als “gebruiker” “je” of “jouw”. Als gebruiker ben je gebonden aan deze Gebruiksvoorwaarden, die van tijd tot tijd ook kunnen worden aangeduid als Voorwaarden. De termen “Wij” “Ons” en “Onze” verwijzen naar Zelf Spaans Leren. Toegang tot en gebruik van de Site betekent acceptatie van de Gebruiksvoorwaarden.
Door deze Site te gebruiken ga je akkoord met de Voorwaarden zonder wijzigingen. Wij behouden ons het recht voor om de Gebruiksvoorwaarden van deze Site te wijzigen en als we dat doen zullen we deze Voorwaarden bijwerken.
Je mag de informatie op deze site niet kopiëren, delen of verspreiden; deze valt onder het auteursrecht waarvoor alle rechten zijn voorbehouden.

Deze Site is geschreven in het Nederlands en wij nemen geen verantwoordelijkheid voor vertalingen die op deze Site worden toegepast.
Bij het gebruik van deze Site kun je op opmerkingen en/of inhoud van andere gebruikers stuiten. De informatie in de commentaren van gebruikers wordt niet door ons gecontroleerd of goedgekeurd. De meningen die door andere gebruikers op de Site worden geuit vertegenwoordigen niet onze meningen of waarden. Aanstootgevende commentaren kunnen we naar eigen inzicht verwijderen.

Wij garanderen de beschikbaarheid van een Site of inhoud niet. Wij behouden ons alle rechten voor om de inhoud te allen tijde om welke reden dan ook in te trekken, op te schorten of te beperken. Waar mogelijk zullen wij je redelijkerwijs op de hoogte stellen als de Site wordt opgeschort. 

Wij garanderen niet dat deze Site veilig is of vrij van bugs of virussen. 

Je bent verantwoordelijk voor de configuratie van je informatietechnologie, computerprogramma’s en platform om toegang te krijgen tot onze Site. Je dient je eigen virusbeschermingssoftware te gebruiken. 

Voorwaarden

De inhoud op deze Site, en de bijbehorende social media kanalen (via [@zelfspaansleren) en e-mailmarketing, zal informatie bevatten over het leren van Spaans. Alle inhoud is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Niets van de inhoud in e-mails, blog posts of social media posts mag worden opgevat als specifiek educatief advies.
In aanvulling op deze gebruiksvoorwaarden dien je je bewust te zijn van ons privacybeleid en onze verkoopvoorwaarden die belangrijke voorwaarden bevatten die afzonderlijk op onze site worden vermeld.

Privacybeleid

Ons bedrijf heeft een privacybeleid. De belangrijkste elementen van dat beleid worden op deze Site uiteengezet in onze Privacyverklaring, die voor het laatst is bijgewerkt op 29 december 2022. De Privacyverklaring is te vinden op https://www.zelfspaansleren.nl/privacybeleid/.

Intellectuele eigendomsrechten

Deze Site bevat intellectueel eigendom gecreëerd door en eigendom van TwoImprove, tenzij anders vermeld. Het intellectuele eigendom omvat alle inhoud op de Site. Content betekent alle tekst, graphics, audio en video en strekt zich ook uit tot de pagina lay-outs van deze Site en alle social media kanalen en e-mails. Op alle foto’s en video’s op deze website en de aangesloten social media kanalen @zelfspaansleren rust auteursrecht.

Je mag ons intellectueel eigendom op geen enkele wijze gebruiken. Dit omvat maar is niet beperkt tot het herpubliceren of delen van tekst, afbeeldingen, audio en video en strekt zich ook uit tot de pagina lay-outs van deze site en eventuele social media kanalen en e-mails.

Als je de inhoud van deze Site wilt gebruiken, neem dan contact op met sabine@twoimprove.com om je verzoek in te dienen. Je moet schriftelijke toestemming krijgen om inhoud op deze Site, of inhoud die per e-mail of op sociale media aan je wordt doorgegeven, opnieuw te gebruiken, te kopiëren en/of te wijzigen.

Verlies of schade

Niettegenstaande enige van deze voorwaarden zijn wij niet van plan onze aansprakelijkheid jegens jou uit te sluiten of te beperken wanneer dit onwettig zou zijn. Wij sluiten geen aansprakelijkheid uit of beperken deze voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door onze nalatigheid of de nalatigheid van onze werknemers, agenten of onderaannemers en voor fraude of frauduleuze handelingen.